Man City 1-1 Liverpoolin pelaajaluokitukset:De Bruyne tekee vaikutuksen

Firmino kohtaa Fernandinhon ja Sterlingin – goal.com

Pelissä, joka on täynnä paikkoja ja maalia, on vaikea uskoa, että se päättyi vain kahdella maalilla. Ne tulivat, kun James Milner iski toisen puoliajan rangaistuspotkusta ja Sergio Aguero vastasi myöhään – mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Manchester City

Willy Caballero – vahva toisen puoliajan suoritus. Ei sattumaa, että City on päästänyt vain neljä maalia pelaamissaan kahdeksassa Valioliigan ottelussa. 7

Fernandinho – erinomainen, kun hän siirtyi keskikentälle. City tarvitsi hänen energiaansa edelleen kentällä. 7
John Stones – yksi huono takaisinsyöttö, joka johti Sanen avaukseen, mutta muuten meni ihan ok. 6
Nicolas Otamendi – sävelletty näyttö. Kerran tai kahdessa tapauksessa vauhdin puute, mutta puolusti paremmin kuin on tehnyt. 7
Gael Clichy – liukastui ja sitten paniikki, rikkoi Firminoa rangaistuspotkusta. Hänellä ei ole samaa vauhtia kuin muutama vuosi sitten. 4

Yaya Toure – katsoi pois vauhdista. Ikäinen ja luonteeltaan pelaaja ei selvästikään sovellu suuriin peleihin. 3
Kevin De Bruyne – erinomainen viimeisen puolen tunnin aikana, kun hän siirtyi oikealle, osui tolppaan ja loi Aguerolle kaksi hyvää tilaisuutta. 8
David Silva – hyvä peli, vaikka hän tarvitsee enemmän suojaa saamiaan huonoja taklauksia vastaan. 7

Raheem Sterling – näytti kirkkaalta ensimmäisellä puoliajalla, mutta oli hiljaisempi siirtyessään keskeisempään rooliin tauon jälkeen. 5
Leroy Sane – käytti vauhtiaan tehokkaasti ensimmäisellä puoliajalla, luomalla Citylle kaksi parempaa mahdollisuutta. Häipyi toisella puoliajalla. 6
Sergio Aguero – otti maalinsa armottomasti, mutta oli heikko ensimmäisellä puoliajalla ja menetti yhden tai kaksi erittäin hyvää mahdollisuutta toisella. 5

Bacary Sagna (69) – antoi pallon pois liian usein, ja sillä voi olla tiukka nivusongelma. 4
Fernando (83-v.)

Liverpool

Simon Mignolet – ei testattu ensimmäisellä puoliajalla, mutta torjui pari hyvää torjuntaa tauon jälkeen, eikä voinut tehdä juurikaan maalin suhteen. 7

Nathaniel Clyne – hänen vuoden 2017 esityksissään on huolestuttavan selkeää heikkenemistä. 4
Joel Matip – tasainen esitys keskuspuolustajana, jossa hän käytti fyysisiä ominaisuuksiaan tehokkaasti. 7
Ragnar Klavan – ei leikannut ristiä tarpeeksi nopeasti. Oli useita kertoja, kun hän liukastui kaappaamaan matalan ristin ja ohitti sen, mukaan lukien Agueron maali. 4
James Milner – sekalainen esitys. Välillä loistava ja otti rangaistuspotkun rauhallisesti, mutta oli onnekas, ettei sellaista annettu häntä vastaan ​​hänen puolustustaistelunsa aikana. 5

Emre Can – osoitti puolustavaa ilmettä ja hänen erinomainen silmukkasyöttönsä johti rangaistuslaukaukseen. 7
Adam Lallana – kasvautui hitaasti peliin ja oli avain Liverpoolin parempiin toisen puoliajan avauksiin, vaikka hänen olisi helposti pitänyt tehdä yksi niistä. 6
Georginio Wijnaldum – ovela ja armoton tarvittaessa, mutta ei tarjonnut paljoakaan hallussa. 5

Sadio Mane – Liverpoolin uhkaavin pelaaja heidän varhaisvaiheensa aikana, ja häntä käytettiin toisinaan keskeisenä vastahyökkäysvaihtoehtona. Olisi voinut voittaa rangaistuspotkun. 7
Roberto Firmino – kasvautui peliin hiljaisen ensimmäisen tunnin jälkeen. Voitti rangaistuspotkun ja asetti Lallanan lapsenvahtiin. 6
Philippe Coutinho – ei tehnyt juurikaan tukahduttaakseen kysymysmerkkejä siitä, muodostaako hän tarpeeksi maalin uhan asemassaan, jossa hän pelaa. 3

Divock Origi (73:lla) – oikealla laitalla pelaamiseen tarvittava vauhti puuttui. 3