Arsenal 2-1 Chelsea pelaajaluokitukset:Super Sanchez

Glory for the Gunners – bbc.co.uk

Myrskyisän kampanjan jälkeen Arsenal voitti kolmannen FA Cupin neljään vuoteen, kun hän voitti Valioliigan mestarien Chelsean 2-1. Mutta miten molempien joukkueiden pelaajat arvioivat?

Arsenaali

David Ospina – teki pari hyvää pysähdystä toisella puoliajalla ja rohkea blokki Costalla ennen taukoa. Olisi pitänyt reagoida nopeammin brasilialaisen tasoitusmaaliin, joka poikkesi hänen ohitseen hitaasti. 5

Rob Holding – anna Costan saada maalin puolelleen ensimmäisen puoliajan tilaisuudessa, sai kirjallisen haasteen hänelle ja olisi voinut tehdä maalin paremmin. On pelannut paremmin viime aikoina. 5
Per Mertesacker – Miehelle, joka ei ollut aloittanut kilpailupeliä 13 kuukauteen, tämä oli upea esitys. Saksalaisen viimeiset blokit olivat avainasemassa Arsenalin torjunnassa Chelsean alussa toisen puoliajan alussa. 9
Nacho Monreal – teki ajankohtaisia ​​katkaisuja. Vasemmanpuoleinen keskuspuolustajarooli sopii hänelle enemmän kuin laitapuolustajarooli, jossa hänen on katettava enemmän maata. 8

Hector Bellerin – työskenteli kovasti estääkseen Hazardin tilan. Testasi Courtoisia kerran ja ampui niukasti ohi tauolla myöhään. 6
Granit Xhaka – poimi toiset pallot huvin vuoksi ensimmäisten 20 minuutin aikana ja kilpaili hyvin. Poimi keltaisen kortin. 7
Aaron Ramsey – löi puutöitä, teki voittajan ja tuki hyökkäyksiä hyvin. Jotkut hänen toisen puoliajan sijoituksistaan ​​olisivat voineet olla parempia. 7
Alex Oxlade-Chamberlain – näytti kirkkaalta varhain. Halusi leikata sisäpuolelle sen sijaan, että hyökkäsi sivulinjaa vastaan, mutta oli vankka puolustava ja sopeutunut ihailtavasti tuntemattomaan vasemman laidan puolustajan rooliin. 6

Mesut Ozil – osoitti hyvää liikettä tavanomaisen luovuutensa ohella. Olisi voinut tehdä maalin yksi vastaan, osui tolppaan ja teki myös likaisen työn. 8
Danny Welbeck – johti kanavia, voitti virheitä ja antoi Arsenalille ulostulon. Lopputuote olisi voinut olla parempi ja hänen olisi pitänyt antaa yksi tiukka mahdollisuus Ramseylle. 7
Alexis Sanchez – teki avausmaalin, teki fiksuja sisäänajoja vasemmalta ja aiheutti ongelmia Mosekselle. Vei aina Arsenalia eteenpäin. 9

Olivier Giroud (v. 78) – näki ihanan ristin Ramseyn voittajalle. 7
Francis Coquelin (83)
Mohamed Elneny (90+3)

Chelsea

Thibaut Courtois – Hän ei ollut syyllinen kumpaankaan maaliin ja teki hyvin työntämällä Xhakan iskun pois. 6

Cesar Azpilicueta – hänellä ei ollut tavanomaista varmuutta pallon hallintaan ensimmäisellä puoliajalla. Hän kamppaili selviytyäkseen Arsenalin tahdista. 3
David Luiz – huono jakautuminen ensimmäisellä puoliajalla ja kamppaili käsitellä Welbeckin vauhtia. 2
Gary Cahill – pelasti Chelsean kahdesti maalilinjan etäisyyksillä, pysäytti vaikuttavasti Özilin ensimmäisen puoliskon juoman. Yksi parhaista pelaajista. 6

Victor Moses – kamppaili käsitellä Sanchezia. Yhdistetty hyvin Pedron kanssa loitsuksi toisen puoliajan alussa, ennen kuin hänet lähetetään toiseen varaukseen sukelluksen vuoksi. 4
N'Golo Kante – epätyypillisen passiivinen, bar 15 minuuttia toisen puoliajan alussa. Usein antoi pallon pois eikä onnistunut jäljittämään Ramseyn juoksua voittajaksi. 3
Nemanja Matic – paljastunut ensimmäisten 20 minuutin aikana tietoisuuden puutteen vuoksi. Vaikka hän nousi ylemmäs kentällä myöhemmissä loitsuissa, hänen tekniikkansa oli rajallinen. 4
Marcos Alonso – ampui vapaapotkun riman yli. Pari kunnollista syöttöä, mutta taisteli puolustuksessa. 4

Pedro – Yksi vilkkaimmista pelaajista. Yksi tai kaksi yritystä ennen puoliaikaa ja lyhyesti yhteyttä Moosekseen tauon jälkeen, mutta tarkkuus puuttui. 6
Diego Costa – ensimmäisellä puoliajalla häneltä puuttui rohkeus, kun syöttöjä tuli ruutuun. Kiinnosti keskuspuolustajia enemmän tauon jälkeen ja ansaitsi siten tasoitusmaalinsa. 6
Eden Hazard – ei parhaimmillaan. Pedro pelasi läpi ensimmäisellä puoliajalla, mutta häntä ympäröivät punaiset paidat ja hän kamppaili vapauttaakseen palloa. 4

Cesc Fabregas (61) – vaikutti positiivisesti ja osoitti kenties miksi hänen olisi pitänyt aloittaa. 7
Willian (72:lla) – teki kirkkaita juoksuja oikealla. 7