Gillingham v Bradford:keskuspuolustajat avain

Vahva suoritus viime viikolla – Kilgallon

On reilua sanoa, että Bradford Cityn suorituskyky 2-1-voittonsa Blackpoolista viime viikolla, ei ollut vintage. He luottivat suurelta osin keskuspuolustajiinsa:Matthew Kilgallon hänen parhaansa suoritukseensa ja Nat Knight-Percival avaukseensa juuri ennen puoliaikaa. sen jälkeen, kun Timothee Dieng nappasi Nicky Lawn vapaapotkua.

Toinen keskuspuolustaja, Gabriel Zakuani, pelasi hyvän pelin Gillinghamin avausottelussa Doncasterissa. Entinen northamptonilainen oli lähinnä maalintekoa, näki, että hänen päänsä kynsi irti linjasta ja lisäsi fyysisyyttä Gillsin takalinjaan. Adrian Pennock on kuitenkin erittäin kiitollinen Tomas Holylle, joka jakoi mielipiteet Priestfieldissä, mutta torjui Matty Blairilta ja John Marquisilta tärkeitä lähietäisyyksiä säilyttääkseen pisteen.

Yksi huolenaihe heidän kahdesta ensimmäisestä ottelustaan, joka sisälsi tiistain 2-0 cup-tappion Readingissa, on avoimen pelin luoma tilanteiden puute. Pennockin joukoilla on ollut viisi laukausta maaliin kahdessa pelissä, kuitenkin Bradfordilla oli yksi enemmän yksin tiistaina. He hävisivät Doncasterille 3-2. mutta oli lähellä viedä pelin jatkoajalle huolimatta Romain Vincelotin lähettämästä 29 minuuttia 90:stä jäljellä.

Kaksi hyökkääjää putosi pisteestä, Dominic Poleon ja Alex Jones, jälkimmäinen on Omari Patrickin korvike, joka on itsekin osunut silmään. Jake Reeves ei ole vielä tehnyt maaleja, mutta ensimmäiset merkit ovat, että hän kykenee luovuuteen ja johtajuuteen, jälkimmäinen on keskeinen piirre kesän lähtöihin nähden.

Gillinghamia ei kaadu, mutta Bradfordilla on hieman enemmän liikkuvuutta ja hienovaraisuutta eteenpäin alueilla.

Football Labin tuomio: 1-2