Arsenal 2-0 West Brom -pelaajaluokitukset:Super Sanchez

Lacazette juhlii toista syntymäänsä – bbc.co.uk

Alexis Sanchezin hieno suoritus ja Alexandre Lacazetten ahdinko veivät Arsenalin 2-0-voittoon West Bromwich Albionista. vaikka heitä auttoi alkupuolen omaisuuden elementti. Tässä pelaaja-arviomme molemmille joukkueille.

Arsenaali

Petr Cech – suurelta osin testaamaton, mutta löydettiin ei-kenenkään maasta Rodriguezin puskulle, joka vaati linjan ulkopuolista torjuntaa Monrealista. 6

Laurent Koscielny – hänen pyörtymisensä takaa varhaisessa vaiheessa olisi voinut olla parempi, mutta ranskalainen käski ilmassa, mikä oli välttämätöntä vastustajan pelityyliin nähden. 8
Shkodran Mustafi – yksi erinomainen Crossfield-pallo Kolasinaciin ensimmäisellä puoliajalla, mutta hän olisi voinut antaa rangaistuksen Rodriguezin väitetystä rikkeestä. Välillä vähän ihottumaa. 5
Nacho Monreal – yksi elintärkeä ero linjasta ensimmäisellä puoliajalla. Itseluottamus kasvoi toisella puoliajalla, kantaa palloa vastustajan alueelle vapaammin, kun Baggies putosi syvemmälle. 8

Hector Bellerin – pääsi pari kertaa takatolppaan ensimmäisellä puoliajalla, kerran luomalla puolimahdollisuuden Ramseylle. Hänen halauksensa reunaviivaa oli avain Arsenalin toisen puoliajan hallintaan. aina antaa joukkuetoverilleen mahdollisuuden, kun West Brom tiivisti keskialueita. 8
Mohamed Elneny – antoi pallon pois vaarallisella alueella kerran, mutta oli hieman parempi kuin kumppaninsa, hyvällä pallolla Bellerinille, mikä johti Ramseyn mahdollisuuteen. Hän olisi voinut pelata enemmän noita puolustusta jakavia syöttöjä, mutta sillä ei ollut niin väliä toisella puoliajalla, kun hallinta oli pelin nimi. 6
Granit Xhaka – menetti pallon neljä kertaa, vaikka toisella puoliajalla, hän joutui vähäisen paineen alaisena hallussaan. Hänen on näytettävä parempi syöttöetäisyys ja suoritettava enemmän kolmannen miehen juoksuja, varsinkin kun peli on tasapainossa. 5
Sead Kolasinac – hyviä juoksuja varhain, mutta hävisi osan kaksintaisteluistaan ​​Nyomin kanssa, varsinkin ensimmäisen puoliskon jälkimmäisessä vaiheessa. Käytti fyysistä kykyään hyvään tulokseen tauon jälkeen. 7

Aaron Ramsey – kamppaili toisinaan pelin fyysisen puolen kanssa ja meni ohi helposti, vaikka näin tehdessään hän voitti rangaistuksen. Myöhemmissä vaiheissa vaikutusvalta kasvoi. 6
Alexandre Lacazette – tungokstunut silloin tällöin ja hänen oli vaikea osallistua pelin rakentamiseen, mutta oli hereillä ensimmäisestä maalistaan ​​ja suoritti rangaistuspotkunsa luottavaisesti. 7
Alexis Sanchez – hänellä on aura hänestä ja aina kun hän ottaa pallon, Hänen odotetaan luovan jotain. Lyö palkkiin vapaapotkulla, joka johti maaliin ja pelasi upeasti painotettuja syöttöjä. Lukuun ottamatta sarjoja, Arsenal luotti häneen vahvasti taikuuden vuoksi. 9

Mesut Ozil (v. 83) – koska Arsenalilta puuttui luovuutta avoimessa pelissä, Özil saattoi ajatella, että hänen olisi pitänyt aloittaa ennen Elnenyä tai Xhakaa, Ramseyn pudonessa syvemmälle. 6
Olivier Giroud (83:lla) – joutui suoraan toiminnan ytimeen ja olisi voinut napata maalin kääntäessään Evansin. Syötö meni kuitenkin väärin tauolle. 6
Ainsley Maitland-Niles (90+3) – ratkaiseva vaihto – kiistaton ottelun mies… 5

West Bromwich Albion

Ben Foster – olisi voinut nousta hieman nopeammin ensimmäistä maalia varten. Rangaistuspotkusta ei kuitenkaan voinut syyttää – hän meni oikeaan suuntaan, mutta isku oli aivan liian voimakas. 5

Allan Nyom – myönsi rangaistuspotkun ja hänen sijoituksensa oli ajoittain epäuskottava. Hänen eteenpäin juoksunsa olivat kuitenkin avainasemassa paineen aikana juuri ennen puoliaikaa. 4
Craig Dawson – kamppaili ensimmäisellä puoliajalla, antaa paljon vapaapotkuja, ehkä kyynisesti pysäyttääkseen Arsenalin vauhdin. Sekoitettu oikealle puolustajalle, kun Nyom painoi palloa. 4
Ahmed Hegazi – nautti positiivisesta illasta erinomaisten sieppausten kera, mukaan lukien sellainen, joka johti Albionin ottelun parhaaseen hetkeen. Hän on aloittanut Valioliiga-uransa positiivisesti. 7
Jonny Evans – antoi muutaman virheen vaarallisilla alueilla, mukaan lukien vapaapotku avaukseen. Ei ehkä ole toipunut kokonaan huonosta selästään. 3
Kieran Gibbs – näyttää sopivammalta varovaiseen asetelmaan, jossa puolustava aggressio on tärkeämpää kuin leveyden tarjoaminen. Vahva suoritus. 6

Jake Livermore – ylittynyt toisinaan puolivälissä ensimmäisellä puoliskolla, eikä se näytä olevan täysin kunnossa äskettäisen irtisanomisen jälkeen. Tarvitsisin rinnalleen jonkun urheilullisemman, pystyy painamaan 90 minuuttia, antaa hänelle mahdollisuuden tehdä varauksellisempaa, siivousrooli. 3
Gareth Barry – näytti erinomaiselta ensimmäisten 20 minuutin aikana hyvällä puristuksella ja pallon yli Rodriguezin ensimmäisellä mahdollisuudella. Vähitellen alkoi väsyttää, kuten voimme odottaa joltakulta, joka on juuri pelannut eniten pelejä Valioliigan aikakaudella. 4
Grzegorz Krychowiak – puolustustietoinen ja peitti keskuspuolustajapaikat, kun Evans sekoitti maalia. Hän näytti myös joukkuetoveriaan tasapainoisemmalta pallolla ja syötti pari hyvää syöttöä laajalle alueelle. 6

Hal Robson-Kanu – yksi lenkkaus maalin yli Rodriguezille, mutta oli muuten nimetön. Voidaan kyseenalaistaa, olisiko hän Valioliigan hyökkääjä ilman hyvää Euroa viime vuonna. 2
Jay Rodriguez – olisi voinut tehdä hattutempun ensimmäisellä puoliajalla, osuu tolppaan, puski poistettiin linjalta ja niukasti ohitti pallon takatolppaan. Väsynyt toisella puoliajalla, eikä pystynyt kantamaan kylkeään kentälle. 5

James Morrison (v. 63) – esiintyi vaikeissa olosuhteissa, mutta ei juurikaan tukahduttanut kriitikkoja, jotka väittävät, ettei hänellä enää ole kykyä nostaa West Bromia uudelle tasolle. 4
Solomon Rondon (v. 64) – palvelun nälkä, ei ensimmäistä kertaa. Niin pienellä tuella hän näyttää menettäneen maalintekijävaistonsa Hawthornsissa. 5
Matt Phillips (v. 73) – vaikea tuomita häntä hyökkäävässä mielessä vahingon rajoittamisen tavoitteena, mutta hän saattaa pitää itseään epäonnisena, kun hän ei lähtenyt liikkeelle ylimääräisen vauhtinsa vuoksi. 5