QPR 1-2 Fulham Six Things:mahdollisuuksia yllin kyllin

Fredericks tekee avauksen – bbc.co.uk

Jos QPR ja Fulham olisivat olleet armottomia maalin edessä, voisimme mahdollisesti puhua yhdestä kakkostason kaikkien aikojen eniten pistetyistä otteluista, sen sijaan, että se näytti paperilla vieraiden 2-1-voitolta. Tämä tapahtui Ryan Fredericksin ja Stefan Johansenin maalien ansiosta, vaikka Conor Washingtonin loukkaantumisaikalakko aiheutti myöhäisen pelon. Tässä kuusi puheenaihetta ottelusta.

QPR:n valoisa alku

Isäntien jalkapalloon sisältyi Idrissa Syllan fyysisyyden hyödyntäminen saamalla hänet mukaan aikaisin, ennen kuin tuodaan keskikenttäpelaajat peliin. Tämä suunnitelma toimi hyvin varhain hyvin pidetyn Luke Freemanin kanssa, ei yllättäen Rs:n vilkkain esiintyjä. Hän näki seitsemännen minuutin laukauksen laatikon reunalta taipuneen leveäksi, sitten seitsemän minuuttia myöhemmin, entinen Bristol City -mies yhdessä Massimo Luongon kanssa löytääkseen Pawel Wszolekin alueelta, mutta puolalainen veti laukauksensa ohi.

Fulhamin keskikenttä

Ottelu edusti QPR:n voiman ja intohimon yhteentörmäystä Fulhamin hallussapitoa ja torjuntaa vastaan. Kun keskikenttäpelaajat Johansen ja Oliver Norwood nousivat etualalle, niin teki myös vieraspuoli, jotka olisivat voineet mennä eteenpäin ensimmäisen puolen tunnin aikana antamalla hieman enemmän viimeistä kolmatta viiltoa, varsinkin hyökkääjä Rui Fontelta. Oikea puolustaja Ryan Fredericks, joka esti Jake Bidwellin 29. minuutin yrittämisen, oli mökkiläisten liikkeellepaneva voima, osoittaa luottamusta joko hyökätä kylkeen tai leikata sisään, riippuen siitä, mistä tila avautui. Hän ansaitsi tehdä maalin avausottelussa 37 minuuttia, vaikka se tulikin julman Jack Robinsonin poikkeaman kautta.

Käänteiset takapuoleiset

Aivan kuten Fredericks aiheutti ongelmia leikkaamalla oikealta ensimmäisellä puoliajalla, Ryan Sessegnon teki saman vasemmalta toisessa erässä. Kahdessa tapauksessa viiden minuutin loitsussa, Sessegnon heitti nuolin vasemmalta laitapuolustajalta ja kohtasi oikeanpuoleisen keskityksen lähitolppaan. Vaikka hän ei pystynyt tekemään maaleja kummallakaan kerralla, hänen liikkeensä sujuvuus tiivistää vapauden, jolla hän leikkii Cottagersille, jolla oli monia irtautumisia tauon jälkeen. Näimme Fonten sekalaiset kaksi minuuttia, joka teki huonon pistepotkun sen jälkeen, kun Joel Lynch kaatoi vaihtopelaaja Neeskens Kebanon, mutta sitten Johansen teki vaikuttavan lyönnin, joka näytti saavuttavan voiton.

Myöhäinen draama

Innokas QPR, vaikka ajatteli toisin, samoin kuin yhdeksän minuutin taukoaika, kaksi minuuttia, jolloin vaikutusvaltainen Matt Smith pudotti pallon alas toiselle vaihtopelaajalle Conor Washingtonille. Smith teki valtavan vaikutuksen penkiltä, yksi Freemanin monista täsmätoimituksista. Fulham käytti palloa loppuvaiheissa paniikkiin, Ibrahima Cisse korvasi Fonten, mikä merkitsee kaupan sulkemista. Se saatiin päätökseen, kun Sessegnon ja Tomas Kalas raivasivat pallon linjalta loppuvaiheessa. mutta tie olisi voinut olla tasaisempi.

Ei sikaria QPR:lle

Ian Hollowayn puoliso teki esityksen, joka osoitti heidät sekä pahimmillaan että parhaimmillaan. Rs:ltä puuttuu taktinen vaihtelu pudotuspeleihin haastamiseksi, niin monet suuremman budjetoidut sivut ovat täynnä laatua. Kuitenkin, henki, jota he osoittivat kamppaillessaan 2-0-tappiolla, viittaa siihen, että heillä ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia tällä kaudella, jompikumpi.