Everton 0-1 Burnley Five Things:kiinteät Clarets

Lowtonin ja Niassen tappelu – mirror.co.uk

Kestävä vierasesitys ja ensimmäisen puoliajan Jeff Hendrickin maali auttoivat Burnleya voittamaan 1-0 heikommin suoriutuneen Evertonin. Tässä viisi keskustelunaihetta ottelusta.

Evertonin varhainen paine

Isännät näyttivät jo varhain eloisalta puolelta. Oumar Niasse laukoi oikealta tulleen keskityksen jälkeen, johon Nick Pope tasoitti. ennen kuin Dominic Calvert-Lewin ohitti Ben Meen, liikkeessä, joka johti Gylfi Sigurdssonin kesyteen yritykseen. Islantilainen ja Vlasic juoksivat paljon vinottain avaruuteen, mutta Burnleyn puolustus pysyi lujana, James Tarkowskin komentajana takana.

Vaikuttava joukkuemaali

Clarets osoitti laadun puutetta eteenpäinsyötöissään ensimmäisten 20 minuutin aikana. mikä tarkoitti, että Chris Wood oli usein eristetty ylhäältä. Kuitenkin, he osoittivat pystyvänsä käyttämään palloa hyvin, ja hyvä hallinta johti avausmaaliin, kun Nikola Vlasic ei pystynyt seuraamaan Stephen Wardin juoksua vasemmalta puolustajalta. Irlantilainen asettui Jeff Hendrickille ja hänen maanmiehensä osoitti siistejä jalkoja pettääkseen litteäjalkaisen Morgan Schneiderlinin ennen kuin ohitti Jordan Pickfordin.

Kiinteät Claretit

Tämä maali järkytti Goodison Parkia ja kotijoukkueen, jotka kamppailivat saadakseen rytminsä takaisin. Laitapuolustajat Cuco Martina ja Leighton Baines pystyivät kohtuulliseen ristiin syvältä, mutta heiltä puuttui vauhtia ja voimaa luoda tilaa kompaktia Burnley-takasuojaa vastaan. Jack Cork suojeli puolustusta erinomaisesti, kun Jeff Hendrick painoi oikeilla alueilla, antaen Burnleylle hieman enemmän vakautta 10-roolissa kuin heillä oli viime kaudella 4-4-2 tien päällä. Väliajan jälkeen, Robbie Brady olisi voinut lisätä tauolle sekunnin, mutta Pickford kielsi hänet tiukasta kulmasta.

Daviesin ja Rooneyn vaikutus

Kaksi Toffees-akatemiasta valmistuvaa, nuoret ja vanhat, paransivat puolensa pelin intensiteettiä. Tom Davies lisäsi tavanomaisen siirteen, Wayne Rooney, ripaus luokkaa, kun Everton pakotti asian ja pääsi paremmille alueille. Kuitenkin, heidän laukauksensa laatu ja viimeinen pallo pettivät heidät, kun paavin tarvitsee tehdä vain toinen puoliväli, joka tuli Calvert-Lewinin pehmeästä ponnistelusta.

Yhteenvetona

Tappio tarkoittaa, että Merseyside-klubi pysyy 16. Ronald Koeman kohtaa lisääntyviä paineita, koska huonot suoritukset ovat seuranneet raskasta kesää. Burnley, nyt viisi pistettä hänen kylkensä yläpuolella jopa kuudenneksi, ovat saaneet kahdeksan pistettä neljältä tiematkalta:Stamford Bridgelle, Wembley, Anfield ja nyt Goodison. Heidän seuraava vierasottelunsa on Manchester City – senkään ei pitäisi olla ongelma.