Arsenal 3-3 Liverpool pelaajaluokitukset:Wonderful Wilshere

Firmino ampui punaisten tason – bbc.co.uk

Arsenal pelasi 3-3-tasapelin Liverpoolin kanssa perjantai-iltana kiehtovassa ottelussa Pohjois-Lontoossa. Tässä pelaajaarviomme.

Arsenaali

Petr Cech – mahdollisesti syyllinen avaukseen ja ehdottomasti syyllinen toiseen maaliin, molemmat kiertelevät häntä. Ei lähelläkään Englannin huippumaalivahtien tasoa. 1

Hector Bellerin – kamppailee Robertsonin ensimmäisen puoliskon juoksuja vastaan. Hänellä oli enemmän omaa tapaansa skottia vastaan ​​toisella puoliajalla, kun hän teki lukemattomia etumatkaa, teki yhden hyvin tuomitun keskityksen takatolppaan Sanchezin maaliin. 6
Laurent Koscielny – hallitsi Firminoa varhain, mutta liukastui salliakseen irtautumisen ensimmäisen puoliajan puolivälissä ja näytti menettävän itseluottamuksen sieltä. Ohjasi pallon Coutinholle avaukseen ja oli syyllinen useaan otteeseen. 1
Nacho Monreal – sai vamman 35 minuuttia ja hänet poistettiin sitten tauolta, mutta ei vahvistanut itseään hallitsevaksi keskuspuolustajaksi. Ei ehkä sovi hänelle pelaamaan keskuskaksossa. 2
Ainsley Maitland-Niles – menetti Firminon takatolppaan pari kertaa ensimmäisellä puoliajalla ja jäi kiinni liian pitkälle kentällä avaushetkellä. Energiaa oli kuitenkin runsaasti, ja sitä voisi käyttää paremmin kentällä. 3

Granit Xhaka – hänellä oli taipumus lopettaa puolustus keskeisinä hetkinä, eikä hän tarjonnut hallussaan tarpeeksi laatua kompensoidakseen tätä. Palkittiin rohkeudesta ampua maalillaan, mutta se ei ollut aivan täydellinen osuma. 3
Jack Wilshere – näytti täynnä energiaa, linkki pelin hyvin ja oli yksi harvoista pelaajista, jotka tekivät peittäviä juoksuja. Kaikki hyvä, mitä Arsenalin keskikentällä tapahtui, tuli Wilsheren kautta. 8

Alex Iwobi – halukas painostaja, vaihtavat usein paikkaa Sanchezin kanssa. Epäitsekäs hallussa ja laukaisi pallon Xhakan maaliin, sytyttämättä maailmaa välttämättä. 5
Mesut Ozil – pääsi hyville alueille varhain ennen siirtymistään syvempään rooliin, jossa hän veti naruja, osoittautunut kykeneväksi tässä roolissa Saksan puolesta. Yhdistetty upeasti Lacazetten kanssa kolmanneksi. 7
Alexis Sanchez – kamppaili saadakseen Gomezin paremmaksi ensimmäisellä puoliajalla. Teki niin ensimmäisessä maalissa takatolpan tikkalla, mutta ei ollut ensisijainen vaikuttaja Arsenalin kolmen maalin takana. 6

Alexandre Lacazette – kamppaili ensimmäisellä puoliajalla, mutta ei koskaan menettänyt ruokahaluaan ja pelasi erinomaisesti Özilille kolmannessa maalissa. Tulee tunne, että hän haluaa olla seurassa, mikä ei ole aivan siellä Sanchezin kanssa. 7

Shkodran Mustafi (45-v.) – näyttää erilaiselta pelaajalta kuin Pohjois-Lontoon derbyä hallitsi keskuspuolustaja. 2
Danny Welbeck (78) – ei tarjonnut liikaa tullessaan. 4
Theo Walcott (87) – ei ollut kentällä tarpeeksi kauan vaikuttaakseen. 5

Liverpool

Simon Mignolet – teki todellisen lyönnin Granit Xhakasta ja putosi liian nopeasti kolmanteen maaliin. Liverpool tarvitsee kipeästi maalivahtia, joka voi pelastaa heidät tahmeiden jaksojen aikana. 1

Joe Gomez – voitti suurelta osin Alexis Sanchezia ensimmäisellä puoliajalla, mutta naiivi puolustusasento tauon jälkeen näki hänet lyötyksi chilen maaliin. 4
Ragnar Klavan – hajosi tuolle 10 minuutin loitsulle toisen maalin jälkeen, näennäisesti menettänyt suuntansa. Vaikea kuvitella hänen pelaavan puolustuksessa, joka haastaa vakavasti mestaruuden. 3
Dejan Lovren – on saanut kritiikkiä tämän pelin jälkeen ja voi ymmärtää miksi – hänellä on tapana palaa itsestään, kun häntä eniten tarvitaan. 3
Andrew Robertson – teki voimakkaita juoksuja ensimmäisellä puoliajalla, mutta työnnettiin enemmän taaksepäin tauon jälkeen. Epäilemättä paras pelaaja takaneljänneksessä. 5

Jordan Henderson – lähti lentoon loukkaantuneena 10 minuutin jälkeen, mutta hän oli kamppaillut pelin intensiteetin kanssa lyhyen ajan kentällä. 4
Emre Can – ei vaikuttanut peliin eniten. Liverpoolin paremmat hetket tulivat yksinkertaisten pallojen kautta, eikä Canin tarkkuuspeliä. Se sanoi, Saksalainen auttoi Firminon tasoitusmaalissa. 4
Philippe Coutinho – hiljainen alussa, mutta näytti paranevan, kun hän vaihtoi oikealle Hendersonin loukkaantumisen jälkeen. Teki avauslaukauksen ja pelasi hienoja syöttöjä ensimmäisellä puoliajalla. 8

Sadio Mane – aina uhka tiskillä, mutta toisinaan hieman itsekäs ja jostain puuttuu tuotetta. Palloi yhden saksipotkun tangon yli juuri ennen taukoa ja on kyseenalaista, oliko hän suoraan mukana missään maalissa. 6
Roberto Firmino – osoitti loistavaa työnopeutta, avusti Salahin toista ja teki kolmannen maalin. Paperilla väärä yhdeksän, mutta usein pudonnut syvemmälle kuin Salah ja Mane, johtuen kaksikon vastahyökkäysominaisuuksista. 8
Mohamed Salah – kentän paras hyökkäävä pelaaja. Hänen liikkeensä ei ollut ainoastaan ​​huomattavan nopea, se oli myös erittäin fiksua, vetää merkit pois. Ansaitsi täysin kaksi maaliaan. 9

James Milner (v. 13) – pelasi hyviä palloja yli, jotka johtivat ensimmäiseen ja toiseen maaliin ja antoivat keskikentälle hyvän tasapainon tullessaan. 7
Georginio Wijnaldum (80:lla) – puolustavampi kuin Mane. Meni hyvin. 6
Alex Oxlade-Chamberlain (v. 84) – sai varmasti kohtuullisen osuutensa kepistä Arsenal-faneilta. 5