Birmingham City 2-2 Norwich City Six Things:reilu tulos

MOTM – Onel Hernandez

Vauhdikkaan toisen puoliajan jälkeen Birmingham City pelasi 2-2-tasapelin Norwich Cityn kanssa kauden 2018-19 avausottelussa. Tässä kuusi asiaa pelistä.

Joustava Norwich

Norwich sijoittui 4-2-3-1 pelin poikki, Tommy Trybullin ja Alex Tetteyn kanssa kaksoispivotissa, mutta jälkimmäinen putosi syvemmälle, kun he voittivat pallon takaisin muodostaen eräänlaisen 3-3-3-1. Leveä mies Onel Hernandez ja vetäytynyt hyökkääjä Teemu Pukki vaihtoivat rooleja vaikuttavasti, samoin kuin oikeanpuoleiset Ben Marshall ja Marco Stiepermann. Jälkimmäinen kaksikko yhtyi hienosti, jotta Marshall siirtyi Jordan Rhodesille, joka näki hänen kahdeksannen minuutin puskunsa loistavasti kaatuneen Birminghamin debytantti Connal Truemanin toimesta. Ottaen huomioon, että Norwichia kritisoitiin usein ennustettavasta pelistä viime kaudella, heidän liikkeensä spontaanius B9:ssä tarjoaa tilaa rohkaisulle.

Maghoma tarvittiin korkealle

Birmingham oli tarpeeksi rehellinen ensimmäisellä puoliajalla, mutta keskikenttäpelaajat eivät kyenneet tarttumaan palloon niin aikaisin kuin olisivat halunneet. joten Jacques Maghomaa tarvittiin usein puolustavassa kolmanneksessa. Laitahyökkääjä pärjäsi siellä hyvin, mutta Bluesin painostus toisen puoliajan alussa osoittaa, että hän on liian suuri voimavara viimeisellä kolmanneksella ylikuormitettavaksi puolustuksessa. Koska Norwichin "oikeapuolustaja" Marshall jäi usein kiinni korkealle kentällä siirtymävaiheessa, takana oli aukkoja, joita Maghoma käytti hyväkseen. Nähtyään ensimmäisen alueen ulkopuolelta tulevan toimenpiteen estyneen 56 minuuttia, entinen keskiviikon mies löi pallon verkon kattoon laittaakseen isännät eteen.

Subs-avain Kanariansaarille

Ainakin toisen puoliajan ensimmäiset 18 minuuttia – ja ehkä ensimmäisen loppuvaiheet – Norwich oli näyttänyt olevan vaarassa palata tähän ei-sitoutumiseen. sivuttain asu, jonka näimme viime kaudella; mutta se oli ennen kuin Daniel Farke teki kolme tärkeää vaihtoa. Moritz Leitner lisäsi luovuutta syvältä, Kenny McLean purjehti vasemmalta, kun taas hyökkääjä Denis Srbeny näytti mieheltä, jolla oli todistettavaa.

Myöhäinen draama

Kristian Pedersen, Birminghamin ainoa kesäsopimus, oli asennossa hieman epäilyttävän näköinen. Vasemmanpuoleisen puolustaja nappasi Marshallin pallon takaa erinomaisen Hernandezin, joka myi Harlee Deanin ja Maikel Kieftenbeldin tukkeja, ennen tasoitusta kesyllä ponnistelulla, jonka Trueman olisi voinut pitää poissa. Norwich hallitsi jälkimmäisiä vaiheita, ja kun Viv Soloman-Otabor ohitti Grant Hanleyn ja nosti Bluesin edellään, kotivoitto olisi ollut ankara Norwichille, jotka säästyivät pisteeltä Hernandezin viileän 94. minuutin maaliin ansiosta.

Ovatko keltaiset parantuneet?

Yksi tärkeimmistä kritiikistä, jota Farken hallintoa kohtaan on kohdistettu Carrow Roadilla, on leveyden puute. Ehkä kuitenkin, hänen puolensa voisi alkaa kompensoida sitä saamalla paljon pelaajia, jotka viihtyvät eri paikoissa ja suuren osan tästä kilpailusta, jonka ansiosta he pystyivät hallitsemaan menettelyjä kohtuullisesti. He näyttivät avoimilta – varsinkin laajoilla alueilla ja siirtymävaiheessa – ei auttanut se epäselvyys, että harvoille pelaajille oli määrätty asetettuja paikkoja. Kuitenkin, investointien ja keskeisten toimijoiden myynnin puute tarkoittaa, että tätä on pidettävä keskeneräisenä työnä; Lauantain arvonta edustaa tasaista alkua.

Sekaesitys Birminghamista

Lyhyitä loitsuja varten varsinkin toisen puoliskon alussa, Garry Monkin puoli hyökkäsi vauhdikkaasti ja aggressiivisesti, aiheuttaa todellisia ongelmia Norwichille. Kuitenkin, joukkueen hyökkäystapa vaati paljon energiaa ja kuten näimme, voi olla vaikeaa ylläpitää tätä intensiteettiä koko puolen ajan, puhumattakaan 90 minuutista. Vaikka Bluesin tahto ja intohimo olivat erittäin tyydyttävä osa heidän esiintymistään, seuraava askel on tulla valikoivammaksi sen suhteen, miten ja milloin hyökkäykset rakennetaan.