Birmingham 2-2 Ipswich Six Things:Piirrä asiantuntijat kaikki neliö

Jutkiewicz pussittaa henkselit – bbc.co.uk

Birmingham City nappasi kahden maalin puoliajan alijäämän ja teki tasan 2-2 Ipswich Townia vastaan. vaikka isännät saattavat tuntea ansainneensa kaikki kolme pistettä. Tässä on kuusi asiaa pelistä.

Jopa aloittaa

Vaikka Birmingham oli alle parin ensimmäisellä puoliajalla, Ipswich eväsi heiltä tilaa luoda keskusalueilla, näimme edelleen Gary Gardnerin lyövän puutöitä varhaisessa vaihdossa ennen kuin Jota aiheutti ongelmia sarjan toimituksissa. Ipswich kasvoi osaksi kilpailua ja teki avauksen 26 minuutin kohdalla; Kristian Pedersen jäi kiinni vastustajan puoliajalla, kun Jacques Maghoma menetti pallon, antaa Matthew Penningtonille mahdollisuuden valita Kayden Jacksonin; nopea hyökkääjä osoitti sitten älykkyyttä tee-up Jon Nolanille, joka sijoitti pallon vasempaan yläkulmaan.

Kliininen Ipswich

Tractor Boys otti luottamuksen avajaiselta; Trevoh Chalobah alkoi nousta ylemmäs kentällä voittaakseen toisia palloja, kun taas Jacksonin paritus Nolanin kanssa uhkasi sytyttää kilpailun. Suurin osa vieraiden parannuksesta johtui kuitenkin kotijoukkueen järkyttyneeltä. Koska Bluesin puolustaja ei uskaltanut ottaa hallintaansa Grant Wardin 41. minuutin kulmaan, Maxime Colin antoi Penningtonin tuplata Ipswichin johdon merkitsemättä.

Kieftenbeldin vaikutus

Kun Maikel Kieftenbeld tuli puoliajalla, hän nosti isäntiä tarttumalla haasteisiin ja voittamalla toiset pallot; hänen aggressiivuutensa ja energiansa antoivat Bluesille enemmän hallintaa. Kolmen minuutin sisällä uudelleenkäynnistyksestä hollantilainen kosketti löysää palloa Jotaa, joka löysi aukot Trevoh Chalobahin ja Cole Skusen takaa ennen kuin antoi syötön Lukasz Jutkiewiczille, jotka ryntäsivät kotiin tyynesti puolittaakseen alijäämän.

Järjestelmän järistys

Bluesin esityksen intensiteetti laski hieman tuntirajalle, jonka jälkeen Garry Monk poikkesi 4-2-2-2-järjestelmästä, jota hän on käyttänyt uskonnollisesti ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän siirtyi timanttijärjestelmään korvaamalla pallon voittajan Charlie Lakinin toisella laajalla miehellä Connor Mahoneyssa. Jännittävän Bournemouth-lainalaisen halukkuus ottaa miehiä merkitsi sitä, että Nolanin ja Wardin kaltaiset henkilöt käyttivät loppuvaiheita yrittäessään turhaan hiljentää häntä. sen sijaan, että pysyt ylhäällä luomaan Jacksonille. Birminghamin painostus kertoi lopulta rangaistuslaukauksen flipperijakson jälkeen Jotan vapaapotkun jälkeen, kun Jutkiewicz käänsi pallon kotiin. mutta Monkin miehet eivät löytäneet voittajaa.

Hurst kamppailee ottaakseen käyttöön Shrewsbury-mallin

Paul Hurst osoitti Shrewsbury Townissa, että hän voi rakentaa kilpailukykyisen asun pienellä budjetilla, mutta hänen nykyisessä joukkueessaan näyttää olevan kaksi pääongelmaa, jotka estävät hänen yrityksiään tehdä jotain vastaavaa. Ensinnäkin oli hyvin harvoja tilanteita, jolloin Ipswichin puolustajat pelasivat pallon eteenpäin aikaisin mutta tarkasti; paljastaa Penningtonin pallon taakse avauspelissä. Toiseksi, he näyttävät lyhyeltä taistelulta keskikenttäpelaajalta Abu Ogogon tai (anteeksi Town-fanit) Ben Godfreyn muottiin; näyttää ulkopuolelta hyvin yllättävältä, että he ovat pitäneet kiinni Cole Skusesta, jolla on maailman paras tahto, ei näytä säilyttäneen mitään ominaisuuksia, joita vaaditaan pakottaakseen itsensä tällä tasolla.

Bluesin lyömätön sarja jatkuu

Birmingham on pelannut 10 peliä tähän mennessä tällä kaudella; he ovat olleet luultavasti parempi puoli kuudessa näistä kohtaamisista, samassa tasossa vastustajiensa kanssa ehkä kolmessa ja vain ansaitusti voitti Middlesbrough. Vaikka ensimmäisen puoliskon suorituskyky oli alle tason, Blues loi edelleen avauksia settipeleistä ja hallitsi tauon jälkeen. On houkuttelevaa ajatella, yhdellä voitolla, että tulokset B9:ssä ovat olleet huonoja, kuitenkin on myös paljon myönteistä; Bluesilla on tällä hetkellä pisin tappiosarja toisessa erässä neljässä pelissä, joten pari voittoa ja hyökkäys yläpuoliskoa kohti näyttävät olevan hyvin heidän kantamansa sisällä.