Oxford United 2-1 Scunthorpe United Six Things:parantunut toinen puoliaika tuo keltaiset voittoon

Oxford United otti askeleen lähemmäksi League One -turvallisuutta lauantaina, kun Jerome Sinclairin päänvarsi voitti 2-1 Scunthorpe Unitedin Kassam-stadionilla. Tässä on kuusi asiaa pelistä.

Vanha ensimmäinen puoliaika

Oxford hallitsi enemmän palloa 45. minuutilla, mutta heidän käyttönsä jätti paljon toivomisen varaa. Aina kun he pelasivat eteenpäin, vastaanottajalla oli aina selkä vastustajan maaliin ja harvoin hänellä oli ennalta muodostettu käsitys seuraavasta askeleesta, mikä tarkoittaa, että U:t ottivat liikaa kosketuksia eivätkä siksi pystyneet avaamaan kurinalaista Scunthorpen puolta, Levi Sutton suojaa hyvin puolustusta timantinmuotoisille vierailijoille. Kotijoukkueen laitapuolustajat Sam Long ja Josh Ruffels hallitsivat hieman hukkaan ja tarjosivat vain vähän leveyttä. kun joukkue kamppaili löytääkseen yhtenäisen yhteyden puolustavien ja hyökkäävien yksiköiden välillä.

Scunthorpen opportunismi

Vierasjoukkueen paras hetki tuli kolmen minuutin jälkeen, kun Kyle Wootton kilpaili selkeästi ja Simon Eastwoodin urhea maalivahti joutui kieltämään. Sen jälkeen, kuitenkin, Woottonin vaikutusvalta heikkeni, Olufela Olomola kamppaili fyysisissä kaksintaisteluissa komentavan Curtis Nelsonin kanssa, kun taas Lee Novak näytti liian hankalalta menestyäkseen numero 10:n roolissa. Vaikka luovalla keskikenttäpelaajalla Funso Ojolla ja suoralla laitapuolustajalla Tom Pearcelle oli omat hetkensä, se tosiasia, että Iron nautti paremmista hetkistä ensimmäisellä puoliskolla, johtui suurelta osin siitä, että Oxford antoi heille hallinnan suotuisilla alueilla.

Miksi pelin vaihtaja

Karl Robinsonin joukkue näytti paljon paremmalta toisella puoliajalla ja Gavin Whyten esittely, juuri ennen tuntimerkkiä, oli iso osa sitä. Ensinnäkin pohjoisirlantilainen osoitti halukkuutta ottaa vastaan ​​puolustajia, mitä joukkue ei tehnyt ollenkaan ensimmäisellä puoliajalla – mutta yhtä merkittävää oli hänen saapumisensa vaikutus muihin. Ensinnäkin Jordan Graham siirtyi oikealta laidasta, jossa hän oli osoittanut vain lupauksen välähdyksiä, vasemmalle, jossa hän paransi rajusti ja voitti apuoikean puolustajan Harrison McGaheyn haluamallaan tavalla. Toiseksi, Whyten saapuminen näytti saavan jotain aikaan maanmiehesi Mark Sykesissä, joka näytti paljon sitkeemmältä ja dynaamisemmalta toisella jaksolla, kun Oxford näytti löytävän intensiteetin, jota he olivat aiemmin kadonneet.

Onko Sinclair vastaus?

Suurimman osan pelistä Sinclairin liike ei ollut sellainen, jonka näkisimme luonnolliselta maalintekijältä; hän ajautui syvälle, joskus ulkona, näennäisesti missä tahansa muualla kuin vastustajan rangaistusalueella. Ja silti, hämmentävästi, tammikuun värvätty keksi silti kaksi täydellisesti ohjattua Alan Shearerin kaltaista otsikkoa, jotka ilmensivät täydellistä maalintekijää. Ensinnäkin hän huomasi olevansa ilman merkkiä asettaessaan Sykesin syvälle lentävän vasemman siiven ristin nurkkaan, sen jälkeen, kun Whyte asetti pallon takaisin John Mousinholta tuuman täydelliseen toimitukseen, keulamies istuutui kotiin 10 minuutin kuluttua. Olisi ennenaikaista tehdä liian suuria johtopäätöksiä siitä, voiko Sinclair olla maalintekijä Oxfordin himo pelkästään tämän toisen puoliajan perusteella – aivan kuten olisi ollut ennenaikaista jättää hänet pois ennen aloitusta – mutta tämä tuplaus voisi tehdä ihmeitä hänen itseluottamukselleen. .

Rauta tasaisempi pettää

Kevin Van Veen käänsi pallon George Thomasille syöksymään kotiin Scunthorpen loukkaantumisaikana, joka onnistui tekemään siitä hermostuneen finaalin isännille. Jos Humbersiders olisi saanut pisteitä tästä kilpailusta, kuitenkin, se olisi ollut epäoikeudenmukaista, koska huolimatta lyhyistä näkyvyydestä ottelussa, ne eivät olleet koskaan näyttäneet vakavalta maaliuhkalta – ironista joukkueelle, jolla on aina kolme kapeaa hyökkääjää kentällä. Rauta näytti vauhdilta, leveys ja lajike, kun Funso Ojo ottaa paljon luovaa taakkaa edistyneillä alueilla, ilman tarvittavia vaihtoehtoja. Vaikka McCallia on tuettu uusien pelaajien lisäämisessä tammikuussa, joka on auttanut hänen puoltaan heidän selviytymistyössään, näytti olevan tasapainoongelmia, jotka oli ratkaistava, jotta he voisivat turvata League One -asemansa.

Keltaisten voittoja peräkkäin

Ensimmäistä kertaa huhtikuun jälkeen Oxford on voittanut peräkkäisiä liigapelejä; Blackpoolin 1-0-voiton jälkeen heidän ensimmäinen vierasvoittonsa, viikko ennen; Näiden kahden ei-toivotun ennätyksen voittaminen viikossa tuntuu tärkeältä U:lle. Karl Robinsonia ei ihailla yleisesti Kassam-stadionilla, ja faneilla on tietysti oikeus päättää, onko hän se mies, joka vie heidät eteenpäin. Epävakauttavat kentän ulkopuoliset ongelmat tekevät kuitenkin klubin todellisen edistymisen vaikeaksi, ja tässä mielessä Pelkkää selviytymistä ei voida pitää kampanjan negatiivisena tuloksena. Robinson, siksi, ansaitsee tunnustuksen kohtuullisen suoritustason toimittamisesta, vaikka ne eivät aina ole johtaneet toivottuihin tuloksiin. Crunch yhteenotoissa Gillinghamin kanssa, Rochdale ja Bradford tulevat, Oxfordilla on mahdollisuus kasvattaa kahden pisteen eroaan pudotusalueelle.

[Oxford United 2-1 Scunthorpe United Six Things:parantunut toinen puoliaika tuo keltaiset voittoon: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038521.html ]