Cheltenham Town 1-1 Crewe Alexandra Six Things:pisteitä jaettiin vilkkaassa ottelussa

Cheltenham Town ja Crewe Alexandra pitivät ylennystyönsä raiteillaan 1-1-tasapelillä Jonny-Rocks-stadionilla. Tässä on kuusi asiaamme viihdyttävästä kohtaamisesta.

Cheltenhamin avaus juoksua vastaan

Crewe oli luultavasti parempi avausvaihdoista, mutta Cheltenham meni johtoon, kun Gavin Reilly käänsi Chris Husseyn kulman rangaistuslaukauksen rangaistuslaukauksen jälkeen. Se oli maali, jonka Reillyn suoritus ansaitsi, koska Bristol Roversin lainaaja hässäsi ja kiusasi koko kentällä vietetyn ajan. Chris Porter toivoi saaneensa tasoituksen pian sen jälkeen, vaihdon jälkeen vilkkaan Charlie Kirkin kanssa, mutta tuomittiin paitsioon.

Crewen ensimmäinen puoliaika

Kotijoukkueen manageri Michael Duff tunsi Cheltenhamin "astuneen pois" Crewesta avausmaalin jälkeen, vaikka vierailijoiden ei ollutkaan helppoa avata niitä. Vasemmalla puolella ylösalaisin laitapuolustaja Harry Pickering osoitti hedelmällisen telepaattista ymmärrystä Kirkin kanssa, Crewen hyökkäysten tasapaino ei ollut aivan yhtä tasainen oikealla. Daniel Powell ja Perry Ng tulivat sisälle riippumatta siitä, missä tila oli, ja koska James Jones ajautui harvoin ulos, heidän pelinsä sillä puolella oli hieman ruuhkaista. Siitä huolimatta, he ansaitsisivat tasan tasaisen ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Chris Porter pelattiin läpi vasemmasta kanavasta ja hyökkääjä iski pallon lähitolppaan.

Alexin paranneltu lehdistö

Duff rohkaisi pelaajiaan olemaan aggressiivisempia toisen erän alussa; ne olivat jossain määrin, kuitenkin Crewen painostuksella oli voimakkain vaikutus. Kolmen keskuspuolustajan kanssa Charlie Raglanissa, Ben Tozer ja Jacob Greaves sekä kaksi keskikenttäpelaajaa Conor Thomasissa ja Jake Doyle-Hayesissa, isännät yrittivät huolehtia pallosta puolustavassa kolmanneksessa, mutta linjojen läpi pääseminen oli vaikeaa vierasjoukkueen rajuuden vuoksi. Kun Robinit pääsivät etualueille, vähintään, he tulivat lähelle kahdesti Gavin Reillyn kautta, joka ampui maalin ulkopuolelle Chris Husseyn ja Luke Varneyn jälkeen, joka ei saanut tarvittavaa kontaktia Sean Longin aukion jälkeen.

Ng erotettiin

Crewe pelasi Kirkissä kahdesti suosikkipaikassaan, tylsää maalia vasemmalta kanavalta, mutta kahdesti en löytänyt kohdetta nopeasti peräkkäin toisen puoliajan puolivälissä huolimatta Ryan Wintlen hyvästä lähestymistavasta. Kirk, 14 maalia viime kauden alusta, saattaa katua harvinaisia ​​tuhlauksen hetkiä, koska 70 minuuttia, Perry Ng sai toisen keltaisen pelin. antaa Cheltenhamille mahdollisuuden painostaa. Keskuspuolustaja Olly Lancashire korvasi Kirkin vieraiden puolustusvaihdossa, pikapelaaja Alex Addai korvasi Reillyn tuomaan uutta energiaa kotijoukkueen peliin. Addai ei kyennyt kääntymään kotiin 80 minuutin kuluttua, sen jälkeen, kun leveä keskuspuolustaja Jacob Greaves lähti ryöstelemään ylittääkseen; eteenpäin oli tehokkaampi luojana, koska hän meni yhteen monista oikeistopurskeistaan ​​neljällä ennen ylitystä, mutta Ryan Broom ei löytänyt kontaktia voittamaan Will Jaaskelaisen.

Rautatiemiehet radalla

Crewe Alexandralle, tämä kohta on myönteinen askel kohti heidän ylennyshaastettaan – heitä voivat rohkaista molemmat alueelliset edut, joita he varjostivat ensimmäisten 70 minuutin aikana, sekä puolustuskykyä, jota he osoittivat Ng:n erottamisen jälkeen. David Artell ansaitsee valtavan kiitoksen siitä, että hän on toteuttanut ideansa niin hyvin viimeisten yhdeksän kuukauden aikana, ja vakaa kesä on varmasti auttanut häntä siinä. Vaikka tämä ei ollutkaan aivan täydellinen suoritus – heillä oli aikoja, jolloin he kamppailivat murtaakseen vastustajiaan – heillä oli luultavasti parempi kohtaaminen jonkun kilpailijansa kanssa vieraalla maaperällä.

Robinit lentävät edelleen korkealla

Vaikka Robinsit eivät saaneet toivomiaan kolmea pistettä, Duff katsoi, että se, että pukuhuoneessa olevat pelaajat olivat "hieman pettyneitä", oli merkki siitä, kuinka pitkälle he ovat päässeet. Peli osoitti, että he eivät vain pysty kilpailemaan tämän liigan parempien joukkueiden kanssa, mutta he voivat myös olla tyytymättömiä pisteeseen. Cheltenham voi parantaa työtään hallussa, varsinkin kun niitä painetaan, kuitenkin he loivat vähintään yhtä monta selkeää paikkaa kuin vierailijansa, ja tämä suoritus oli myös toinen osoitus – toisin kuin viime viikolla Plymouth Argylen 2-0-tappio –, että ehkä toisin kuin viime kaudella, he voivat olla alle parhaansa pallon kanssa, mutta silti pysyä järjestäytyneinä ja uhkaavina.

[Cheltenham Town 1-1 Crewe Alexandra Six Things:pisteitä jaettiin vilkkaassa ottelussa: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038458.html ]