Accrington Stanley 0-1 Gillingham Six Things:Bonhamin mestarikurssi näkee Gillsin voittoon

Wham Stadium – www.accringtonstanley.co.uk (luotto:Anthony Greenwood, Neil Broadhurst, John Hurst ja Steve Bingham (

Gillingham on saanut kampanjansa ensimmäisen vierasvoittonsa yhdistelmänä Regan Charles-Cookin hienosta iskusta ja Jack Bonhamin maalivahdin mestarikurssista, jolloin he voittivat 1-0 Accrington Stanleyssä. Tässä on Six Things Itä-Lancashiren yhteenotosta.

Jopa ensimmäinen puoliaika

Ensimmäisellä puoliajalla, Gillingham toimi korkealla kentällä pidempiä aikoja ja hänellä oli enemmän alueellisia etuja, mutta Stanley näytti jännittävämmältä viimeisellä kolmanneksella. Gillingham pakotti pysäytyksiä ja lohkoja Jack Tuckerin takatolpan otsikon kautta Regan Charles-Cookin kelluvasta rististä, ennen kuin Mark Byrne ponnisteli laatikon ulkopuolelta. Stanley, aggressiivinen lehdistössä, osui tolppaan hyvässä kunnossa olevan Colby Bishopin kautta vaikutusvaltaisen Sam Finleyn oikeanpuoleisen sivulinjan ristin jälkeen, joka yhtyi varhain hyvin oikeanpuoleisen Jordan Clarkin oikeanpuoleisen Callum Johnsonin kanssa.

Gillinghamin lehdistö

Gillingham tuli näkyvämmäksi lehdistössä ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Regan Charles-Cook ja Mark Byrne ovat molemmat keskeisiä keskikenttäpelaajia. jonka etuna on se, että Byrne varsinkin oli helpompi tukea työtä hallussapidosta, kun kurinalainen Alfie Jones ja aggressiivinen Stuart O'Keefe saivat kahvan keskikentällä. Heidän työnsä pakotti Stanleyn menemään pitkään, vaikka piispa ja Offrande Zanzala eivät edusta vertailupisteitä ilmassa. Gillinghamin järjestelmän haittana oli kuitenkin se, että niiltä puuttui luonnollinen leveys ja niin vaikka Stanley ei hallinnut ensimmäistä puoliaikaa, isännät voisivat silti luoda paremmat mahdollisuudet. Vaikuttavan Jerome Opokun tarkan vasemman laidan keskityksen jälkeen Bishopin pusku pakotti torjumaan Jack Bonhamin 27. minuutilla, ennen kuin Zanzalan lähimaali hylättiin kolme minuuttia myöhemmin.

Ratkaiseva toinen puoliminuutti

Toinen puoliaika oli hiljainen alku, mutta se heräsi henkiin, kun Zanzala näki yksi-yksi laukauksen torjutun ennen kuin Bishop osui tolppaan. sitten Sean McConville, Opoku ja Séamus Conneely eivät kyenneet muuttamaan suotuisista asennoista kaoottisen lohkojen yhdistelmän vuoksi, pysähdykset ja välykset. Gillsin sankarityöt palkittiin hetki myöhemmin, kun Regan Charles-Cook vapautettiin avaruuteen laatikon reunalla ja tuotti laadun käpristymään kaukaiseen kulmaan. Charles-Cookilla oli tuolloin pelissä hiljainen patch, mutta tämä maali osoitti, miksi Evans pitää hänestä korkealla kentällä – hän voi muuttaa peliä.

Voisiko Bonham lyödä?

Stanley jatkoi Bonhamin testaamista, Mark Hughesin voimakas pusku McConvillen oikean laidan kulmasta pysäytti hyvin Brentfordin värväyksen, jolla oli loistava iltapäivä. Maalivahti kielsi takatolppayrityksen vaihtopelaaja Joe Pritchardin vapaapotkun jälkeen ennen kuin tyrmäsi kiertelevän Jordan Clarkin laukauksen. sitten pelasti Pritchardilta itseltään lähitolppassa poikkeuksellisessa toisen puoliajan suorituksessa.

Stanley onneton

Accrington Stanley voitti täällä, mutta he voivat olla varmoja siitä, että he aiheuttivat enemmän maaliuhkaa kuin vierailijansa; ilman valvontaa, välttämättä, kun peli oli maaliton, he näyttivät edelleen jännittäviltä ja yritteliäiltä, sitten kun he olivat takana, He olivat vain onnettomia, että vastustajan maalivahti oli yksinkertaisesti hallinnassa – se antaa heille lisää toivoa, että he voivat pysyä kilpailukykyisinä tässä liigassa. Äskettäin värvättyjen Opokun ja Alesen yksittäiset suoritukset olivat erittäin rohkaisevia, kuten Finleyn keskikentän näyttö, joten tappiosta huolimatta iltapäivä, jossa on 20 laukausta maaliin, antaa heille myönteisiä ominaisuuksia.

Gillingham lopettaa poissaolon kuivuuden

Tämä oli Gillinghamille kauden ensimmäinen vierasvoitto. jotka eivät olleet mitään elleivät olleet sitoutuneita; näimme heidän yhtenäisen painostuksensa ensimmäisellä puoliajalla, sitten sankarillista, viimeinen puolustus toisessa. Toisaalta Steve Evansin joukkue oli hieman onnekas, että Bonham oli kunnossa, mutta toisaalta he olivat pelanneet viisi ensimmäisestä seitsemästä tien päällä eivätkä olleet poissa monista peleistä, joita he eivät olleet voittaneet – Oxfordia lukuun ottamatta – joten ehkä he johtuivat omaisuuksista. Voivatko he käyttää tätä voittoa ponnahduslautana edetäkseen ylöspäin? Voi olla, mutta he eivät silti näyttäneet tarpeeksi, jotta he olisivat päässeet ylimmälle puoliskolle.

[Accrington Stanley 0-1 Gillingham Six Things:Bonhamin mestarikurssi näkee Gillsin voittoon: https://fi.sportsfitness.win/urheilu/jalkapallo/1005038450.html ]